EDUCACIÓ FÍSICA


TASCA DEL 9 AL 15 DE JUNY


   1.- Avaluació de la tasca de botar corda: 


   Proposta de tasques:

   2.- L'educació artística manté relacions amb l'àrea d'educació física ja que una part important de la nostra àrea va dedicada a l'expressió i la comunicació. Els recursos més habitualos que treballem són la representació, el mimo i la dansa. La intenció és la d'augmentar els recursos expressius de l'alumnat per transmetre fets, emocions i sentiments. 

   En aquest període de confinament, institucions tan importants com el Rijksmuseum d'Amsterdam i el Getty Museum de los Angeles, s'han fet ressó del repte ArtAtHome Challenge. Consisteix en representar una obra d'art mostrant persones i elements que pots trobar a casa. I aquest serà el teu repte. Envia fotos del resultat a 4beleonorbosch@gmail.com amb la teva representació i el títol del quadre original. Pots fer tantes com vulguis! 

   Consulta l'enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=5qA7rHas-cE&feature=emb_logo

   3.- Adaptació del joc "Dance Dance Revolution". S'ha de dibuixar al terra un quadrat de 30 cm. perquè càpiguen els peus. Davant el color vermell, darrere el groc, verd a l'esquerra i blau a la dreta.

   La seqüència de les fitxes va d'esquerra a dreta, i passar a la següent línia. Els peus acolorits indiquen cap a on s'han de moure (només un o els dos alhora). Si està en blanc, estan dins del quadrat.
   Balla sol o amb família i, si et ve de gust, grava't i envia'm el video a 4beleonorosch@gmail.com. El nivell de les fitxes és de creixent dificultat. Podeu triar la música que més us agradi. Us afegeixo al final tres propostes.

   4.- Aprofitarem la coreografia del ball de fi de curs com també les diferents presentacions que faceu per avaluar l'àrea d'educació física. Així que ja ho saps, participa i envia la teva coreografia o presentació per poder evidenciar la teva participació. 

   TASCA DEL 20 AL 28 DE MAIG

   Activitats de salt de corda individual   TASCA DE L'11 AL 17 DE MAIG


   TASCA DEL 22 D'ABRIL AL 5 DE MAIG

   Seguir rutines és fonamental en aquest període. Així que la proposta serà la de fer activitat física diària. És important que abans de començar facis un petit escalfament (mobilitat articular i estiraments). També has de tenir en compte que si qualque exercici el trobes complicat, el pots adaptar.

   La proposta és molt senzilla. A continuació trobaràs uns vídeos que tenen una durada d'entre 7 i 10 minuts i basta que en facis un al dia (si vols pots fer més). Trobaràs temàtiques diferents (Harry Potter, Pokémon, Disney...) segueixen la mateixa mecànica. Apareixeran dues i tres opcions de personatges, tria un d'ells i reprodueix l'activitat o ball que apareixerà a continuació.


   Cap comentari:

   Publica un comentari a l'entrada