dimecres, 20 de maig del 2020

PLA DE FEINA PE DIJOUS 21 DE MAIG



Bon dia classe!!

Si m'heu d'escriure qualque cosa utitilitzau els correus de sempre. Amb el del classroom no puc enviar ni rebre. Quina llàstima! El que sí puc fer és enviar comentaris des del tauló de cada assignatura. Ho puc fer de manera general per a tots o individual i a vegades ho he fet amb qualcú de voltros per no haver de sortir i entrar a un altra correu.

Divendres a les 10:30 podem quedar tots a la classe de català i farem un meet. També participaran na Xisca i na Maria Magdalena. Heu d'entrar a la classe de català i clicar damunt l'enllaç que posa meet i s'activarà. 

Cada dia posam la tasca per dos llocs per així facilitar als que no tenen encara accés al classroom. En aquestes altures ja tothom hauria de poder conectar-se a través de classroom sense problemes. Seria molt més fàcil per a tots. 


MATEMÀTIQUES

No vos preocupeu, que no farem més cosa d'àrees. Només veurem les àrees del quadrat, del rectangle, del triangle i del romboide. Vos adjunt les solucions i després passarem a practicar les operacions que segurament ja les haureu oblidades. Una vegada fetes vull veure com vos han anat i les enviau al meu correu o escanejades o bé per foto. Recorda que el meu correu del classroom encara no funciona i no puc rebre missatges ni enviar enviar. Envia'm les operacions a 4beleonorbosch@gmail.com. La setmana que ve tornarem repassar l'es àrees i passarem a fer un poc d'estadística. 




fitxa càlcul
CATALÀ

Vos pas les solucions de la fitxa de subjecte i predicat. 



Ortografia de la b/v. Llegeix i mira els fitxers adjunts i després practica amb les activitats online. Pots fer totes les que vulguins amb l'ordinador. N'hi ha moltes. No cal fer-les al quadern.
b/v
EDUCACIÓ FÍSICA
Mirar proposta de feina a la pestanya d'educació física que tens a la part superior del blog. També tens accés des del classroom.

LECTURA
Dedica un temps diari a la lectura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada