dijous, 21 de maig del 2020

PLA DE FEINA PER DIVENDRES 22 DE MAIG


Bon dia classe!!

Recordau que avui a les 10:30 farem un meet. Per això entrareu tots a la classe de català del classroom i clicareu damunt l'enllaç que posa meet a la part superior i s'activarà. Pensau els dubte o problemes que tingueu per demanar que després ningú sap el que ha de dir. 

SOCIALS 

Programació scratch


Els qui no poden accedir al classroom poden fer feina des d'aquí

-. Entrar a https://scratch.mit.edu/ i vos podeu unir amb el vostre correu del classroom. Una vegada que ja vos heu registrat simplement haureu d'iniciar sessió.

-. Fes el primer projecte de "Fes ballar el teu nom" si encara no l'has fet. Podràs trobar totes les instruccions a la classe de divendres passat. Una vegada fets basta copiar l'enllaç que podreu trobar quan desplegau el vostre nom de la pàgina d'scratch i allà podeu veure tots els vostres projectes.
-. Els altres podeu passar al segon projecte "Anima un personatge". Vos envio les següents targetes i tan sols basta seguir les instruccions. Podeu posar tota imaginació. Anima't!!
targetes per imprimir 
Tutorial


Pregunta (contesta al classroom)

CASTELLÀ

Esta semana estudiaremos el uso de la B y la V, para ello debéis leer el recuadro que tenéis en la página 122 y después realizar las actividades 1,2,4,5,7 y 8. Espero que no tengáix ningún problema.
CATALÀ

Recordau que avui heu de presentar el dibuix i una foto vostra aguantant-lo i també els acudits


LECTURA
Dedica un temps diari a la lectura



BON CAP DE SETMANA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada